EN

Tak pravil hlemýžď

Stephen Clarke


Nová kniha Stephena Clarkea, autora oblíbeného Merde!
Jak bez úhony přežít v zemi, kde na vás čeká spousta nečekaných nástrah a jazyk místních obyvatel je veskrze záludný? Může se vám snadno přihodit, že namísto zdvořilého poděkování (merci beaucoup) komusi nechtěně pochválíte půvabné pozadí (merci, beau cul"). Jak přežít v zemi, která se vychloubá svými vybranými způsoby, s jejichž pomocí s vámi ovšem nezřídka dost nevybíravě vymetou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Talk to the Snail
Překladatel Ivan Vávra
Počet stran 184
EAN 9788025900888
Datum vydání 18.07.2011
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,287
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knihu Tak pravil hlemýžď aneb Jedenáctero přikázání pro život mezi Francouzi, v níž Stephen Clarke soustředil řadu vtipných pozorování o svérázu francouzského života, lze číst jako neskonale zábavný dodatek ke Clarkeově veleúspěšné sérii Merde. V jedenácti kapitolách se dozvíte, jak bez úhony přežít v zemi, kde na vás čeká spousta nečekaných nástrah a jazyk místních obyvatel je veskrze záludný, a tak se vám může snadno přihodit, že namísto zdvořilého poděkování („merci beaucoup“) komusi nechtěně pochválíte půvabné pozadí („merci, beau cul"); V zemi, která se vychloubá svými vybranými způsoby, s jejichž pomocí s vámi ovšem nezřídka dost nevybíravě vymetou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stephen Clarke

Stephen Clarke

Stephen Clarke (1958) je britský novinář a spisovatel žijící v Paříži. Jeho první román Merde! Rok v Paříži se stal světovým bestsellerem a dočkal se několika pokračování. Dále Clarke napsal mimo jiné ironickou příručku Tak pravil hlemýžď, netradičního průvodce po městě lásky Obnažená Paříž: Tajný život města a kuriózní životopis anglického krále Eduarda VII. Jeho Veličenstvo Bertie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM