EN

Zakázané lásky

nevěra vám dá víc, než si myslíte

Magdalena Vokáčová, Michaela Adámková


Jak se z motýlků v břiše stane noční můra?
Kniha pro kohokoliv, kdo nevěrou prošel či jí prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti. (Čili vlastně pro každého. Ale pššššt! Neříkejme to nahlas.) Povídky vzniklé na základě reálné kasuistiky se v ní střídají s rozhovory, v nichž novinářka Michaela Adámková rozebírá s autorkou problematiku trojúhelníkových vztahů, prevenci, spouštěče a dynamiku nevěry, možné scénáře a řešení. Kniha tak kombinuje čtivost milostného románu s osvětlujícím vhledem zkušeného vztahového kouče.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788026449959
Datum vydání 09.11.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,341
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Podtitul mé knihy - nevěra vám dá víc, než si myslíte, je úmyslně provokativním tvrzením. Nevěra vám totiž může dát víc zabrat. Přinést víc změn. Anebo vám víc vzít… Jak říká český psycholog Jeroným Klimeš: Nevěra je jako nejluxusnější mobil na splátky. Chvíli z něj máme neskutečnou radost. Pak se rozbije, radost je pryč a splácet ho budeme ještě hodně dlouho.

Moje práce mě naučila především hlubokému soucitu, lásce k lidským slabostem a k lidské zranitelnosti. „Hoď kamenem, kdož jsi bez viny“, platí v případě nevěr dvojnásob. Odsoudit je vždy snadná a pohodlná cesta. Díky odsudku druhých si ve své malosti můžeme připadat o kousek lepší. Proto bych vás chtěla poprosit, abyste při čtení této knížky strčily ty šutry na chvíli zpátky do kapsy. Anebo ještě lépe: otevřete dlaň a nechte je vyklouznout na zem, tam, kam patří. Protože možná právě jen s otevřenými dlaněmi, srdcem a myslí, může přistoupit člověk k člověku.

Magdalena

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM