EN

Zavátá sněhem

Martin Stručovský


Sníh ukrývá různá tajemství...
Život Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný. Jenže když zmizí dívka, kterou Mlynář znal od jejího dětství, náhle stojí před jednou z nejtěžších výzev života: má dodržet slib daný milované ženě, anebo pomoct bližnímu, který ho potřebuje?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788026715849
Datum vydání 05.09.2019
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,434
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pod sněhem se mohou ukrývat různá tajemství. Jenže tohle navždycky převrátí svět Matěje Mlynáře vzhůru nohama.

Život knihkupce a příležitostného soukromého vyšetřovatele Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný. Jenže když zmizí dívka, kterou Mlynář znal od jejího dětství, náhle stojí před jednou z nejtěžších výzev života: má dodržet slib daný milované ženě, anebo pomoct bližnímu, který ho potřebuje?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Matěj Mlynář"

Hodnocení čtenářů

Andrea Slabá
Matěj Mlynář se vydává novou tajuplnou cestou za láskou a štěstím. Ale na světlo přicházejí problémy a zcela nové filosofické otázky...

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Stručovský

Martin Stručovský

Narodil se v Jindřichově Hradci. Po studiu na Západočeské univerzitě v Plzni zakotvil v knihkupectví, kde se naplno věnuje své celoživotní vášni. Nepohrdne ani dobrým filmem či seriálem. Rád se potuluje ulicemi města, popíjí kávu a vymýšlí nové příběhy. Je autorem detektivních románů Bez duše (2018), Zavátá sněhem (2019), V temnotách (2020) a Hříchy otců (2022). Jeho rozšiřující se krimi sérii spojuje postava vyšetřovatele Matěje Mlynáře a lokace rodného města. Na kontě má také antologii Excelsior, gentlemani!, na které se podílel jako jeden z editorů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM