EN

Pánev Wok

Karina Havlů


Připravujeme speciality na pánvi Wok

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788070219065
Datum vydání 26.11.2007
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Kuchařky
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme v malém množství oleje, a proto jsou tato jídla zdravá a méně tučná. Suroviny se na povrchu rychle opékají, uvnitř zůstávají šťavnaté a přitom si uchovávají svou chuť a výživnou hodnotu. Mnoho receptů v této kuchařce vychází z asijské kuchyně, ale autorka chtěla především ukázat, jak lze wok používat při přípravě běžných, třeba i českých jídel. Přináší zdravé a chutné recepty na jídla, která odpovídají požadavkům pestré a zdravé výživy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karina Havlů

Karina Havlů

Mgr. Karina Havlů (1951–2018) vystudovala Filosofickou fakultu UK a mimořádné studium filmové a televizní produkce na FAMU. Překládala knihy pro dospělé, pro děti a divadelní hry amerických a italských dramatiků. Ráda se věnovala i kulinářství, vydala okolo 30 knih s kuchařskou tematikou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM