EN

Disney - Mickeyho nejkrásnější pohádky

Kolektiv


Nejslavnější dobrodružství malého myšáka s velkou osobností
Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství! Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak. Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Mickey's Storybook Treasury
Původní jazyk angličtina
Počet stran 196
EAN 9788025244258
Datum vydání 19.11.2018
Věk od 6
Formát 204x270 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,849
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství!

Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak.

Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák navždy zapsal do historie.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Mickeyho klubík"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Už od mala mám pro tohoto myšáka slabost. Tato kniha je dokonale vymazlená a jistě potěší jak malé tak velké čtenáře. Obsahuje osm pohádkových příběhů, u kterých nechybí zajímavosti (ocenění, informace o vzniku apod.). Z knihy jsem byla nadšená a nemůžu se dočkat, až z ní budu předčítat neteřím :-) Celá recenze: http://kniznipristaviste.blogspot.com/2018/12/recenze-mickeyho-nejkrasnejsi-pohadky.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM