EN

Život podle Lucie

Lucie van Koten


Držitelka ocenění Blogerka roku vzpomíná na své dětství, aby popsala paradoxy své dospělosti.
Po maturitě se známá blogerka vdá za holandského učitele a vědce, stěhuje se s ním do Florencie a doprovází ho Evropou. Do Čech se vrací zcestovalá, ale neukotvená. Krach manželství jí mění život, ale musí jít dál. Minulost je totiž třeba brát s humorem, přítomnost se sebeúctou, budoucnost s vděkem… a vždy u toho skvěle vypadat!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026712282
Datum vydání 23.08.2018
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,316
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Krátce po maturitě se tahle rodačka z malé jihočeské vesnice vdává za holandského učitele a vědce, stěhuje se s ním do italské Florencie a doprovází ho napříč Evropou – Ruskem, Bulharskem, Gruzií… Do Čech se vrací sice zcestovalá a s dobrou angličtinou, ale zároveň neukotvená a plná touhy po požitcích svých vrstevníků. Krach manželství jí mění život, a tak hledá cesty, jak se uživit tím, co umí a co ji baví. Bohužel se však zamiluje do manipulátora, který si libuje v mnoha dalších volných vztazích. Nejhorší chvilky života přivádějí Lucii na Srí Lanku, kde jako dobrovolnice pomáhá potřebným. Po návratu ovšem schová kufr, nasadí podpatky a úsměv a běží do práce, pro kterou by jiné zabíjely.

Protože minulost je třeba brát s humorem, přítomnost se sebeúctou, budoucnost s vděkem… a vždy u toho skvěle vypadat!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie van Koten

Lucie van Koten

Lucie Van Koten je lifestylová blogerka, PR manažerka a velká propagátorka přírodní krásy a bio kosmetiky. Snaží se o osvětu v kosmetickém světě: přednáší, fotí beauty editorialy, pravidelně přispívá články do lifestylových médií, o nové poznatky se dělí i se čtenáři svého blogu Život podle Lucie, na jehož základě už také vydala stejnojmennou knihu. Přírodní kosmetiku navíc smysluplně propojuje s udržitelnou vintage módou. V příštím životě se chce narodit do rodiny ševce. Více o ní najdete a napsat jí můžete na www.ZivotPodleLucie.com.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM