EN

Kostík hledá přátele

Pawel Pawlak


Kouzelný příběh o tom, co všichni hledáme - o přátelství
Seznamte se s Kostíkem, malou schoulenou kostřičkou, která může působit trochu smutně. Ale nebojte! Vše se v dobré obrátí, když Kostík potká stejně osamělou holčičku Rozárku. Pro oba je jejich setkání začátkem mimořádného přátelství, ve kterém se prolíná svět živých a mrtvých. Společně vám ukážou, že každý ze světů je svým způsobem krásný, potřebný a vůbec ne děsivý. A přitom všechno začalo tím, že Kostíkovi vypadl zoubek. Úplně obyčejný mléčný zub…

Detailní informace

Ilustrátor Pawel Pawlak
Jazyk čeština
Původní název Ignatek szuka przyjaciela
Původní jazyk polština
Počet stran 32
EAN 9788026419044
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 3
Formát 205x260 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,392
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kouzelný příběh o tom,

co všichni hledáme.

Příběh o přátelství.

Seznamte se s Kostíkem, malou schoulenou kostřičkou, která může působit trochu smutně. Ale nebojte! Vše se v dobré obrátí, když Kostík potká stejně osamělou holčičku Rozárku. Pro oba je jejich setkání začátkem mimořádného přátelství, ve kterém se prolíná svět živých a mrtvých. Společně vám ukážou, že každý ze světů je svým způsobem krásný, potřebný a vůbec ne děsivý.

A přitom všechno začalo tím,

že Rozárce vypadl zoubek.

Úplně obyčejný mléčný zub…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Pawel Pawlak

Pawel Pawlak

Pawel Pawlak se zabývá grafickým designem, divadelní scénografií i dětskými ilustracemi. Je absolventem grafického umění Akademie výtvarných umění ve Vratislavi. Za svou práci obdržel uznání i mnohá ocenění nejen doma, v Polsku, ale i na Slovensku, v Estonsku, Lotyšsku či v Thajsku. Ilustroval více než 80 knih. Svojí prací vytváří živá vyprávění a vnímá knihu jako vizuální celek. Ve své tvorbě ukazuje, jak si skvěle dokáže poradit s variabilitou textur v kolážích nebo s možnostmi počítačového designu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM