EN

Stříbrné knihy snů - Box 1-3

Kerstin Gierová


Všechny tři Stříbrné knihy v jednom boxu!
Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu. Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Silber - box 1-3
Původní jazyk němčina
Překladatel Tereza Eliášová
Počet stran 1104
EAN 9788075444264
Datum vydání 06.11.2017
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 1,661
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.

Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)

Opravdu strašidelné – ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci – je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…

Další tituly z řady "Stříbrná kniha snů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kerstin Gierová

Kerstin Gierová

Kerstin Gierová studovala germanistiku, hudební vědu a anglistiku, nakonec má však diplom z psychologie komunikace. V roce 1995 začala psát romány pro ženy, které jsou velmi úspěšné v jejím domovském Německu. Do světa prorazila trilogií Drahokamy, která je o lásce a cestování časem. Knihy byly přeloženy do celé řady jazyků a byl podle nich natočen i film. Bydlí se svým mužem a synem v malé německé vesničce poblíž Bergisch Gladbachu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM