EN

Úžasný svět vědy U6

Kamila Teslíková, Eva Hadwigerová


Mozky do pozoru! Vítejte v úžasném světě vědy!
Robot Advee, povýšený pan Továrník a jeho nešikovný asistent Ducháček provedou zvídavé čtenáře tentokrát úžasným světem vědy a ukážou, že i věda je vlastně ohromné dobrodružství a taky skutečná zábava. Knížka vznikla podle oblíbeného televizního cyklu České televize a navazuje na řadu knih "U6 Úžasný svět techniky". Poslouží též jako osvěžující pomůcka a inspirace pro školní vyučování. TOVÁRNA U6 V OSTRAVĚ VÍTKOVICÍCH, TECHMÁNIE V PLZNI, IQLANDIE V LIBERCI, PEVNOST POZNÁNÍ V OLOMOUCI, VIDA! V BRNĚ.

Detailní informace

Ilustrátor Eva Gargašová
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788074480782
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 8
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,444
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Robot Advee, povýšený pan Továrník a jeho nešikovný asistent Ducháček provedou zvídavé čtenáře tentokrát úžasným světem vědy a ukážou, že i věda je vlastně ohromné dobrodružství a taky skutečná zábava. Knížka vznikla podle oblíbeného televizního cyklu ČT a navazuje na řadu knih "U6 Úžasný svět techniky". Poslouží též jako osvěžující pomůcka a inspirace pro školní vyučování.

TOVÁRNA U6 V OSTRAVĚ VÍTKOVICÍCH

TECHMÁNIE V PLZNI

IQLANDIE V LIBERCI

PEVNOST POZNÁNÍ V OLOMOUCI

VIDA! V BRNE

Robotika

Koloběh vody

Rychlost

V hlubinách

Hry

Sport

Cestování

Historie

Ekologie

Mozek

Film

Kódy

Vakuum

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM