EN

Veterinární akademie – Lék pro poníka

Rebecca Johnson


Studium na škole pro budoucí zvěrolékařky je v plném proudu. Poradí si holky se záhadnou nemocí, která trápí jejich poníka?
Hanna, Abbey a Talika pilně studují na škole pro budoucí zvěrolékařky. V následujících týdnech se budou věnovat péči o býky, krávy a telátka. Abby to bere opravdu vážně. Dokonce se přihlásí do soutěže v odchytávání telat, i když tuší, že boj nebude snadný. Hlavním soupeřem totiž budou chlapci z nedaleké školy. Do jejího tréninku ale zasáhne onemocnění Taličina poník. Dokážou holky přijít na to, co ho trápí? Najdou lék, který mu zachrání život?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Vet Cadets - Pudding in Peril
Původní jazyk angličtina
Počet stran 120
EAN 9788025337806
Datum vydání 16.08.2018
Věk od 11
Formát 129x193 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,242
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hanna, Abbey a Talika pilně studují na škole pro budoucí zvěrolékařky. V následujících týdnech se budou věnovat především péči o býky, krávy a telátka. Abby to bere opravdu vážně. Dokonce se přihlásí do soutěže v odchytávání telat, i když tuší, že boj nebude snadný. Hlavním soupeřem totiž budou chlapci z nedaleké školy. Do jejího tréninku ale zasáhne onemocnění Taličina poník. Je to s ním vážné a holky čeká nelehký úkol. Budou muset zjistit, co přesně poníka trápí a najít lék, který ho zachrání…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Veterinární akademie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM