EN

Because of Fashion

Jakub Feranec


Jedinečná kniha o street style v České republice
Because of Fashion představuje na 280 inspirativních osobností a influencerů ze světa mody, kultury, sportu, umění i médií. Jakub Polanka, Andrea Běhounková, Vladimír 518, Emma Smetana, Pasta Oner, Jana Plodková, Denisa Rosolová, Lukáš Hejlík, Teri Blitzen, Tomáš Třeštík – jen malý zlomek osobností zastoupených v knize fotografií a citátem souvisejícím s jejich osobitým vztahem k módě. Český street style očima Kuby Ferance vybízí k zamyšlení, inspiraci, motivaci i vhledu do současné české módy.

Detailní informace

Žánr design
Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788074735608
Datum vydání 04.09.2017
Věk od 15
Formát 170x240 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Artberry
Hmotnost 0,81
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Because of Fashion představuje na 280 inspirativních osobností a influencerů ze světa módy, kultury, sportu, umění i médií. Karolína Kůrková, Jakub Polanka, Andrea Běhounková, Vladimír 518, Emma Smetana, Pasta Oner, Jana Plodková, Denisa Rosolová, Barbora Nesvadbová, Lukáš Hejlík, Teri Blitzen, Tomáš Třeštík – jde jen o malý zlomek osobností zastoupených v knize fotografií a citátem či mottem souvisejícím s jejich osobitým vztahem k módě.

Unikátní fotografická publikace Because of Fashion však není pouhým souborem fotek a citátu. A není ani sbírkou celebrit. Je to kniha těch, kteří svým stylem ovlivňují ostatní a styl sami vytváří. Fotografické části předchází část textová, v níž se autor dotýká především fenoménu módy a definuje také styl Čechů. Kuba Feranec se v knize módou zabývá i v teoretické rovině. K tomu si přizval na pomoc Michala Vaníčka, který se dlouhodobě zabývá českým uměním a architekturou 19. a 20. století, teorií a historií módy a designu.

Český street style očima Kuby Ferance vybízí k zamyšlení, inspiraci, motivaci i vhledu do současné české mody.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM