EN

Kecy, kecy, kecičky

Jak to vidím já aneb on to vidí často jinak

Karin Krajčo Babinská, Richard Krajčo


Karin Babinská a Richard Krajčo... aneb o všedních dnech jednoho slavného páru.
I neobyčejní lidé žijí své obyčejné životy. Jenom k tomu mají trošku jiné kulisy. Do života jedné nenormální rodinky můžete nahlédnout, když otevřete tuto knížku. Karin, na začátku přítelkyně, na konci už manželka Richarda Krajča, po celý rok psala blog, kam zaznamenávala nejrůznější momenty z jejich „kuchyně“. Možná vás překvapí, že mají podobné radosti a starosti jako my všichni. Karin o nich umí krásně psát a Richard je zase vtipně glosuje.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788026506935
Datum vydání 09.11.2017
Věk od 11
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,612
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

I neobyčejní lidé žijí své obyčejné životy. Jenom k tomu mají trošku jiné kulisy. Do života jedné nenormální rodinky můžete nahlédnout, když otevřete tuto knížku. Karin, na začátku přítelkyně na konci už manželka Richarda Krajča, po celý rok psala blog, kde zaznamenávala nejrůznější momenty z jejich „kuchyně“. Možná vás překvapí, že mají podobné radosti a starosti jako my všichni. Karin o nich umí krásně psát a Richard je zase vtipně glosuje.

V knížce kromě blogů mapujících rok života Karin, Richarda a jejich rodiny najdete bonusové přídavky – o prázdninách, o svatbě i o líbánkách. Budete si moct prohlédnout i spousty fotek, které nikde nebyly zveřejněny. Poslední kapitolka je věnována koncertu na Strahově, který Karin režírovala a kde kapela Kryštof oslavila 25 let.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karin Krajčo Babinská

Karin Krajčo Babinská

Karin Krajčo Babinská vystudovala obor filmová a televizní režie na FAMU. Po škole se řadu let živila vytvářením reklamních spotů. Natočila dva celovečerní filmy – Pusinky (2007) a Křídla Vánoc (2014) – a dokončila seriál Gumy, který uvádí televize Nova. Režírovala nejúspěšnější klipy kapely Kryštof (Ty a já, Zůstaň tu se mnou, Vánoční a další) a také její koncertní show, včetně té největší na Strahově pro 70 tisíc fanoušků. V roce 2016 založila hojně navštěvovaný blog Kecy, kecy, kecičky. O rok později vyšla stejnojmenná kniha a Karin se stala úspěšnou spisovatelkou. V roce 2018 potěšila čtenáře bestsellerovým románem Za sny, po kterém následovala neméně úspěšná kniha Hvězdy na cestě. V roce 2022 vydává román Tsunami.
Zobrazit profil autora

Richard Krajčo

Richard Krajčo

Richard Krajčo je divadelní a filmový herec, zpěvák, písničkář a frontman kapely Kryštof. Absolvoval hudebně dramatický obor Janáčkovy akademie v Ostravě. První angažmá získal v ostravském Divadle Petra Bezruče, kde exceloval v roli Hamleta, za kterou získal Cenu Alfréda Radoka v kategorii Talent roku (2000). Několik let byl členem činohry Národního divadla v Praze, kde si vysloužil pozornost rolí Richarda III. ve hře Richard III. či Kleanta v Moliérově Lakomci. V Divadle Ungelt ztvárnil Dennyho v dramatu Deštivé dny, a to mu v roce 2012 vyneslo cenu Thálie. Hrál také v řadě filmů, např. Krysař, Nuda v Brně, Sametoví vrazi či Křídla Vánoc. Poslední snímek režírovala jeho nynější manželka Karin Krajčo Babinská.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Recenze - Kecy, kecy, kecičky

„Kecičky lákají hlavně na to, že nahlédnete do života rodiny vlastně cizích, ale přesto dost známých lidí a co si budem povídat, tohle vždycky byl a bude tahák. O to příjemnější pak je, když vlastně zjistíte, že žijí úplně normálně, jako všichni ostatní.“
NAPIŠTE NÁM