EN

Tajemství ukrytá hluboko v minulosti vyplouvají na povrch v dalším pokračování úspěšné krimi série s vyšetřovateli Fredrikou Bergmanovou a Alexem Rechtem
„Dělám to, čeho ty nejsi schopný a nikdy jsi schopný nebyl. Dělám něco, co přinese změnu. A všechno napravím.“ Tento anonymní dopis přichází Alexi Rechtovi uprostřed vyšetřování vraždy staršího muže. Souvisí s případem? A proč se mu zdají ta slova Fredrice Bergmanové povědomá? Vzápětí je objeveno ještě jedno tělo. Budou následovat další? Najdou Fredrika a Alex spojitost mezi na první pohled zcela odlišnými případy, v nichž na povrch vyplouvají hříchy minulosti?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název Syndafloder
Původní jazyk švédština
Překladatel Martina Kašparová
Počet stran 448
EAN 9788074736872
Datum vydání 27.08.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Fleet
Hmotnost 0,614
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V křesle před krbem ve vlastním domě je nalezen postarší muž. V prsou mu zeje díra po kulce, na malíčku má z neznámého důvodu navlečený snubní prsten své dcery.

V jiné části města se majitel pohřebního ústavu pokouší najít svého bratra, který nikomu jinému kromě něj očividně nechybí a který namísto plánovaného přesídlení do Austrálie možná zmizel navždy.

Ve stejnou dobu se zoufalá žena usilovně snaží neztratit kontrolu nad vlastním životem, zatímco se z jejího muže stává čím dál nebezpečnější člověk. Času už moc nezbývá a ochránit sebe a své děti pro ni začíná být nadlidský úkol.

Když Fredrika Bergmanová a Alex Recht mezi těmito na první pohled odlišnými případy odhalí spojitost, ocitají se v kruhu stop úzce souvisejících s hříchy z minulosti. Alexovi chodí anonymní dopisy od člověka, který by rád ve všem zjednal pořádek. Kdo za dopisy stojí a proč je pachatel očividně vždy o krok napřed?

Potopa, šestá kniha z krimi série o Fredrice Bergmanové a Alexi Rechtovi, přináší napínavý příběh, v němž to, co bylo dosud skryto, znovu vyplouvá na povrch.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Fredrika Bergmanová a Alex Recht - váz."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová vystudovala politologii, pracovala mj. jako analytička v Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OSCE), na švédském ministerstvu zahraničních věcí a Policejním prezidiu, rok působila ve Vídni jako expertka na otázky terorismu. Velkou popularitu u českých i světových čtenářů získala její série s vyšetřovatelkou Frederikou Bergmanovou, která od roku 2013 vychází i v češtině. Mimo tuto sérii píše autorka ještě knihy o advokátovi Martinu Bennerovi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM