EN

Pohádky z Příšerkova

Jakub Gloza


Tak trochu jiné pohádky!
Byla jednou jedna planeta, oproti Slunci malinkatá, které všichni říkali Země. No a na té planetce byla spousta měst, některá byla velká, některá zase malá. O jednom z nich vám bude vyprávět tato kniha. Na mapě ho však nehledejte, je totiž zakouzlené a lidskému oku neviditelné. Jmenuje se Příšerkov. A v tom městečku žije spousta příšerek. Pojďte společně s žabákem Žabuzem, hrochem Hroem, psem Rekem a mimozemšťankou Ušandou otevřít bránu fantazie a zažít všelijaká dobrodružství.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026611554
Datum vydání 21.08.2017
Věk od 5
Formát 176x250 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,419
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Byla jednou jedna planeta proti Slunci malinkatá. Takže to byla vlastně taková planetka, které všichni říkali Země. No a na té planetce byla spousta měst: některá byla velká, některá zase malá. O jednom z nich vám budu vyprávět. Na mapě ho však nehledejte, je totiž začarované a lidskému oku neviditelné.

Jmenuje se Příšerkov.

Hodnocení čtenářů

Sandra Skopalová
Musím říct, že nás pohádky uchvátily už na první pohled. Hlavně mého sedmiletého syna, který protestoval před knihkupectvím, že tyto pohádky prostě musí mít :D Koupili jsme, přečetli jsme jedním dechem a synovi se to tak moc líbilo, že to vypadá, že naše večery budou od teď patřit Pohádkám z Příšerkova!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM