EN

Zvláštní oheň

Tommy Wallach


Město proti městu. Bratr proti bratru.
Říkají, že první generace lidí byly poháněny nízkými touhami: po poznání, po bohatství, po moci. Říkají, že lidstvo bylo tak zkažené, že Pán svět zničil ohněm. Přeživších bylo jen málo, ale během staletí se spojili a vytvořili novou civilizaci – založenou na víře, že chyby minulosti se nesmí opakovat.Bratři Clive a Clover strávili svůj život tím, že šířili toto evangelium. Když však objeví komunitu, která chce znovu obnovit rouhavé technologie minulosti postaví se město proti městu... a bratr proti bratru.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Strange Fire
Původní jazyk angličtina
Překladatel Marie Šindelářová
Počet stran 328
EAN 9788075445711
Datum vydání 04.06.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,526
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Říkají, že první generace lidí byly poháněny nízkými touhami: po poznání, po bohatství, po moci. Říkají, že lidstvo bylo tak zkažené, že Pán poslal svou vlastní dceru, aby svět zničila ohněm.

Přeživších bylo jen málo, ale během staletí se spojili a vytvořili novou civilizaci – založenou na víře, že chyby minulosti se nikdy nesmí opakovat.

Bratři Clive a Clover, synové respektovaného hodnostáře, strávili svůj život tím, že šířili toto evangelium. Když však objeví komunitu, která chce znovu obnovit rouhavé technologie minulosti, postaví se město proti městu... a bratr proti bratru.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM