EN

Seš divnej

Deník pro všechny odpadlíky, podivíny a kohokoli jiného, kdo je unikátně úžasný

Kate Petersonová


Připrav se oslavit to, co tě dělá jiným!
Zčásti deník, zčásti pracovní sešit a v celku spousta zábavy. Seš divnej je perfektní dárek pro vnitřního podivína v každém z nás. Tu část nás, která tak úplně nezapadá a tak úplně ani zapadat nechce. Kniha je plná ručně kreslených příšerek, které jsou tak trošku… jiné, ale i aktivit, podnětů k psaní i zamyšlení, stránek k vybarvení a mnoha dalšího. Dá ti povolení být volnomyšlenkářem, černou ovcí, hrdým excentrikem, divným týpkem nebo čímkoli jiným, co tě dělá jedinečným a úžasným.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název You´re Weird
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788026418245
Datum vydání 05.03.2018
Věk od 8
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,54
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zčásti deník, zčásti pracovní sešit a v celku spousta zábavy. Seš divnej je perfektní dárek pro vnitřního podivína v každém z nás. Tu část nás, která tak úplně nezapadá a tak úplně ani zapadat nechce. Kniha je plná ručně kreslených příšerek, které jsou tak trošku… jiné, ale i aktivit, podnětů k psaní, stránek k vybarvení i zamyšlení, a mnoha dalšího. Dá ti povolení být volnomyšlenkářem, černou ovcí, hrdým excentrikem, divným týpkem nebo čímkoli jiným, co tě dělá jedinečným a úžasným.

PŘIPRAV SE OSLAVIT TO, CO TĚ DĚLÁ JINÝM!

KATE PETERSONOVÁ je ilustrátor samouk. Prodává své kartičky, ilustrace a tisky pod pseudonymem The Dapper Jackalope. Žije a pracuje v Boise v USA.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM