EN

Hora mezi námi

Charles Martin


Strhující příběh o lásce a o přežití, kde hlavní role ve filmové adaptaci ztvárnili Idris Elba a Kate Winslet.
Přichází bouře a provoz na letišti je ochromen. Ashley se bojí, že nestihne vlastní svatbu, na chirurga Bena čekají pacienti. Ačkoli se nikdy neviděli, objednají si spolu charterový let, aby se dostali domů dřív. Jejich letadlo se ale zřítí a oni se ocitají uprostřed zasněžených hor bez naděje na záchranu. Hledají k sobě vztah, přehodnocují minulost a v extrémních podmínkách bojují o život. Podlehnou zraněním těla a duše, nebo znovu uvěří v lásku?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Mountain Between Us
Původní jazyk angličtina
Počet stran 328
EAN 9788026709459
Datum vydání 12.10.2017
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,473
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Přichází bouře a provoz na letišti v Salt Lake City je ochromen. Novinářka Ashley je nervózní, že nestihne vlastní svatbu, a na chirurga Bena čekají pacienti. Ačkoli se tihle dva vůbec neznají, objednají si spolu charterový let, aby se navzdory nepříznivému počasí dostali domů včas. Jejich letadlo ale havaruje a oni se ocitají uprostřed zasněžených hor bez naděje na záchranu. Jak dlouho tu budou uvězněni? Jak si obstarají potravu a přístřeší? Hledají k sobě vztah, přehodnocují minulost a čelí krutým nástrahám nemilosrdné divočiny. Dramatický boj o přežití v extrémních podmínkách v nich probudí sílu, o níž neměli tušení... Podlehnou v mrazivé pustině zraněním těla a duše, nebo znovu uvěří v lásku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Krásně napsaná kniha o přežití v drsných podmínkách a nejen o tom. Také o lásce a mezilidských vztazích. Napínavé, dojemné, budete číst jedním dechem. Doporučuji
Milena Kvapilová
Jak jsem ze začátku těžko začítala, tak po zřícení už vše nabralo správný spád a četla kdykoliv jsem měla čas. Jen Benovy vzkazy manželce mě hned ze začátku neoslovily, tak jsem je začala přeskakovat. Víc než jeho vztah k manželce mě zajímalo, zda se mu s Ashley podaří zachránit se. A konec? Hodně emotivní, připravte si kapesník.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Charles Martin

Charles Martin

Charles Martin vydal již přes deset románů. Podle bestselleru Hora mezi námi vznikl v roce 2017 také film. Psal od útlého mládí a tato touha ho neopustila ani na vysoké škole, kde studoval angličtinu a žurnalistiku. Pracoval v pojišťovnictví, ale nakonec si splnil sen a stal se spisovatelem. S manželkou a třemi syny žije na Floridě, má rád rybaření, bojové umění taekwon-do a ke svým knihám říká: „Dnešní společnost je skeptická, já ale čtenářům přináším naději.“ Jeho romány se dostaly mezi bestsellery žebříčku New York Times a byly přeloženy do mnoha světových jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM