EN

Petrovy mozaiky

Karel C. Grig


Láska na druhou? Román s tajemstvím. Příběh o zrodu milostného vztahu a zároveň napínavé, téměř detektivní pátrání po stopách vášně a smrti. Konec dvacátého století. Žena a muž. Oba přesáhli třicítku, mají své rodiny, odlišné životy a seznámí je náhoda. S objevem těla mrtvé stařeny narazí na záhadnou historii nenaplněné lásky. Podaří se jim odhalit, co skrývá dávno uplynulý čas? Dějem se proplétá osud zmizelých vzácných mozaik. Mají skutečně magickou moc?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 162
EAN 9788074730740
Datum vydání 24.09.2013
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice WALT
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Láska na druhou?

Román s tajemstvím. Příběh o zrodu milostného vztahu a zároveň napínavé, téměř detektivní pátrání po stopách vášně a smrti. Konec dvacátého století. Žena a muž. Oba přesáhli třicítku, mají své rodiny, odlišné životy a seznámí je náhoda. S objevem těla mrtvé stařeny narazí na záhadnou historii nenaplněné lásky. Podaří se jim odhalit, co skrývá dávno uplynulý čas? Dějem se proplétá osud zmizelých vzácných mozaik. Mají skutečně magickou moc?

Petrovy mozaiky mohou připomínat osobou vypravěče Grigův román Třetí kaple. Lze vytušit další souvislosti a číst knihu jako „předchozí život“ autorovy prvotiny?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM