EN

Fotbalová angličtina a němčina

pro budoucí hvězdy

Kolektiv


Jazyková příručka pro malé fotbalisty s velkými sny!
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici. Osvojit si je mohou v šikovné příručce se spoustou ilustrací, které znázorňují běžné fotbalové situace. Obrázky jsou popsány, a to ihned ve dvou jazycích – angličtině a němčině. Každý tematický okruh je doplněn frázemi a cvičeními.

Detailní informace

Ilustrátor Karel Hejkal
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788026611264
Datum vydání 24.07.2017
Věk od 8
Formát 140x180 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,23
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Fotbalová angličtina a němčina pro budoucí hvězdy

Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici.

Osvojit si je mohou v šikovné příručce se spoustou ilustrací, které znázorňují běžné fotbalové situace. Obrázky jsou popsány, a to ihned ve dvou jazycích – angličtině a němčině. Každý tematický okruh je doplněn typickými frázemi a cvičeními na upevnění slovní zásoby. Cvičení jsou rozdělena do třech úrovní pokročilosti.

Věříme, že tato příručka pomůže budoucím hvězdám ovládnout cizí jazyky a neztratit se v zahraničí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM