EN

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá?

Irena Šáchová


Zahrajte si s dětmi divadlo a pomáhejte jim rozvíjet řečové dovednosti!
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo. Práce s pohádkou a pracovními listy podporuje koncentraci pozornosti. Pomáhá rozvíjet řečové dovednosti, slovní zásobu, jazykový cit, časoprostorovou orientaci, zrakové a sluchové vnímání.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr logopedie
Jazyk čeština
Počet stran 36
EAN 9788025333044
Datum vydání 07.09.2017
Věk od 4
Formát 210x297 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,157
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.

Práce s pohádkou a pracovními listy podporuje koncentraci pozornosti. Pomáhá rozvíjet řečové dovednosti, slovní zásobu, jazykový cit, časoprostorovou orientaci, zrakové a sluchové vnímání. Výborně se hodí pro práci s dětmi ve školkách, mateřských centrech, poradnách a ordinacích, skvěle však poslouží i pro domácí procvičování.

Další tituly z řady "Pohádková logopedie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM