EN

Atlas Evropy pro děti

Oldřich Růžička, Tomáš Tůma


Celá Evropa jako na dlani v šesti velkých rozkládacích mapách, které stojí za objevování.
Víš, že v Evropě žije přes 700 milionů obyvatel, mluví více než 200 jazyky, tvoří přes 50 národů, a to v 50 různých státech? Evropa je sice druhým nejmenším světadílem, ale když jde o objevování, je přímo nevyčerpatelným zdrojem. Vydej se na dobrodružnou cestu a důkladně Evropu prozkoumej pomocí šesti velkých rozkládacích map plných zajímavostí! Nemusíš si ani balit kufr, stačí se jen pohodlně usadit a velké putování po Evropě může hned začít.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788000046174
Datum vydání 18.09.2017
Věk od 6
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,63
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Evropa je sice druhým nejmenším světadílem, ale pokud jde o objevování zajímavostí, je přímo nevyčerpatelným zdrojem. V Evropě žije přes sedm set milionů obyvatel, kteří hovoří více než dvěma sty jazyky a tvoří přes padesát národů v padesáti různých státech. To už stojí za objevování. Vydej se s námi na pouť napříč celou Evropou od západu k východu a od severu k jihu v šesti velkých rozkládacích mapách plných pozoruhodností. O každé zemi se něco dozvíš, v každém státě chvíli zůstaneš. Seznámíš se s evropskými osobnostmi historie i současnosti, poznáš nejzajímavější evropské stavby a přečteš si o zástupcích živočichů a rostlin z jednotlivých koutů Evropy. Nemusíš si ani balit kufr, stačí se jen pohodlně usadit a velké putování po Evropě může hned začít.

- Celá Evropa v 6 rozkládacích mapách

- Více než 500 barevných ilustrací

- Evropská architektura

- Zajímavé osobnosti

- Rostliny a živočichové evropského kontinentu

- 12 přiložených sešitků s dalšími informacemi

- Vše jednoduchou a srozumitelnou formou

- Předcházející Atlas světa se prodal do více než 10 zemí světa

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity a více než 12 let působil jako učitel na základní škole a následně na gymnáziu. Po opuštění pedagogické dráhy začal pracovat jako redaktor, posléze šéfredaktor a publisher v nakladatelství Computer Press, kde stál mimo jiné u zrodu nově vznikajících redakcí knih pro děti a mládež, redakce hobby literatury a dalších oblastí non-fiction literatury. V roce 2007 založil nakladatelství B4U Publishing, které se od svého počátku zaměřilo na tvorbu knih pro děti a orientovalo se převážně na zahraniční trhy. Jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a prodávají se ve čtyřiceti zemích pěti kontinentů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM