EN

Jak se stát mistrem vypravěčem

Eva Obůrková, Petra Bartíková


Staň se spisovatelem, ilustrátorem, novinářem!
V této knize se dozvíš, jak vymyslet příběh a napsat knihu, jak nakreslit senzační komiks nebo jak založit redakci a vytvořit ten nejkrásnější časopis na světě. Kniha obsahuje: příručku malého spisovatele, průkaz novináře, časopis, šablonu s komiksovými bublinami a další věci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 24
EAN 9788000046297
Datum vydání 11.09.2017
Věk od 6
Formát 260x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,661
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Baví tě vymýšlet si vlastní příběhy a chceš napsat knihu? Čteš raději pod lavicí komiksy než učebnice a pořád si kreslíš fantastické postavičky? Zajímá tě vše, co se kolem tebe děje, a chceš o tom dát vědět ostatním? V tom případě je tato kniha právě pro tebe! Otevři ji a zjisti, JAK SE STÁT MISTREM VYPRAVĚČEM. Staň se spisovatelem, ilustrátorem, novinářem! V této knize se dozvíš, jak vymyslet příběh a napsat knihu, jak nakreslit senzační komiks nebo jak založit redakci a vytvořit ten nejkrásnější časopis na světě. Kniha je interaktivní, najdeš v ní všechno, co budeš ke své práci potřebovat – návody, rady, tipy i řadu vložených materiálů, které si můžeš vytáhnout a dotvořit podle sebe: průkaz novináře, knihu nebo časopis a také komiksové bubliny. Kniha JAK SE STÁT MISTREM VYPRAVĚČEM je vhodná pro malé spisovatele, ilustrátory a novináře, ale i pro jejich rodiče, kteří se chtějí pobavit a něco se dozvědět.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora

Petra Bartíková

Petra Bartíková

Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM