EN

Dusty: V nebezpečí

Jan Andersen


Hrdina na čtyřech tlapách
Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout. Protože se případy podobných vloupání v okolí začaly množit a policie byla bezradná, rozhodli se Pavel s Alex na vlastní pěst vlákat bandu do léčky. Ale to je opravdu nebezpečné a k tomu všemu ještě zničehonic Dusty zmizel! Unesla ho snad ona zločinecká banda?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dusty, In Gefahr
Původní jazyk němčina
Řada Dusty
Počet stran 208
EAN 9788026419525
Datum vydání 11.06.2018
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hrdina na čtyřech tlapách

Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout. Protože se případy podobných vloupání v okolí začaly množit a policie byla bezradná, rozhodli se Pavel s Alex na vlastní pěst vlákat bandu do léčky. Ale to je opravdu nebezpečné a k tomu všemu ještě zničehonic Dusty zmizel!

Unesla ho snad ona zločinecká banda?

Pavel ví jistě jen to, že musí Dustyho zachránit, ať to stojí, co to stojí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dusty"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Andersen

Jan Andersen

Jan Andersen, vlastním jménem Wolfram Hänel, narozený ve Fuldě v roce 1956, žije v Hannoveru a Berlíně. Než začal v roce 1987 psát, pracoval jako malíř plakátů, divadelní fotograf, textař, praktikant, vynálezce her a dramaturg. Dosud vydal více než 150 románů, povídek a obrázkových knih, které byly přeloženy celkem do 30 jazyků. Wolfram Hänel získal za své psaní několik ocenění, včetně Ceny Friedricha Gerstäckera za literaturu pro mládež. Je členem PEN Berlin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM