EN

Výjimečný thriller inspirovaný skutečnými událostmi.
Uprostřed mrazivé noci jsou policisté povoláni k rutinnímu případu úmrtí v psychiatrické léčebně. Tělo pacienta, který uškrtil sám sebe, je nalezeno s ústy otevřenými v tichém výkřiku. Inspektorka Sarah Geringënová cítí, že tady něco nesedí. Co znamená jizva na čele oběti? Co představují kresby na stěně? Vyšetřování zločinu zavede čtenáře přes Londýn, Oslo a Minnesotu až k otázce, která fascinuje snad každého: existuje posmrtný život?

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Le Cri
Původní jazyk francouzština
Překladatel Jiří Žák
Počet stran 432
EAN 9788075057679
Datum vydání 14.09.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,682
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Uprostřed mrazivé noci jsou policisté povoláni k rutinnímu případu úmrtí v psychiatrické léčebně. Tělo pacienta, který uškrtil sám sebe, je nalezeno s ústy otevřenými v tichém výkřiku. Inspektorka Sarah Geringënová cítí, že tady něco nesedí. Co znamená jizva na čele oběti? Co představují kresby na stěně? Vyšetřování zločinu zavede čtenáře přes Oslo, Paříž, Londýn a Minnesotu až k otázce, která fascinuje snad každého: existuje posmrtný život?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Další ze skvělých knih, která vás při neustálém napětí dovede k překvapivému závěru, ke kterému si můžete položit otázku - mohlo by to být pravda? Rozhodně stojí za přečtení!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nicolas Beuglet

Nicolas Beuglet

Nicolas Beuglet je francouzský spisovatel a scenárista. Svůj první román Le premier crâne publikoval v roce 2011 pod pseudonymem Nicolas Sker. Je také uměleckým vedoucím stejnojmenného televizního seriálu. Svou druhou knihu z roku 2016, mrazivý thriller Křik, vydal již pod svým vlastním jménem. Tento detektivní příběh se zaobírá zdánlivou sebevraždou v psychiatrické léčebně a je inspirován skutečnými událostmi.
Zobrazit profil autora

Recenze

severskekrimi.cz - Nicolas Beuglet – Křik

„…Kombinace ponurého prostředí a autorovy fantastické schopnosti fabulace vytváří jedinečné dílo, které nelze jen tak odložit z ruky…“
NAPIŠTE NÁM