EN

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

Jan Kraus


Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy.
Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem. Ale byznys mi pořád lezl do života. Buď proto, že nebylo na živobytí, nebo proto, že padl komunismus. Pokaždé mi výrazně změnil život. Byznys nejsou jen příjmy, výdaje, zisky atd. Ale především příběh, který chodí s ním.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788026507352
Datum vydání 22.03.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,494
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem. Ale byznys mi pořád lezl do života. Buď proto, že nebylo na živobytí, nebo proto, že padl komunismus. Pokaždé mi výrazně změnil život. Byznys nejsou jen příjmy, výdaje, zisky atd. Ale především příběh, který chodí s ním.

Video

Hodnocení čtenářů

Kateřina Mandulová
Osoba Jana Krause je dnes pevně spjata výhradně s několikátou verzí talk show s červeným kanape, kdy v divadle zpovídá postupně několikero hostů a více či méně úspěšně baví přítomné publikum a později v sestřihu i televizní diváky. S ohledem na dobu trvání show je nutno podoktnout, že spíše velmi úspěšně, cesta k tomuto výsledku však byla dlouhá a její zákulisí není jednoduché. Právě o této cestě, ale i o dění „za oponou“ nejen tohoto pořadu, ale celkově všech ostatních aktivit autora, vás provede kniha Můj soukromý buzynes, kterou Jan Kraus vydal v roce 2018. Shrnuje v ní důležité milníky svého života od dětství přes všechny možné i nemožné nástrahy života v různých časech. Kniha je opravdu skvělá a nemohu jinak než ji doporučit každému, kdo si rád poslechne zábavně podanou životní historii jednoho nesmírně zajímavého člověka, a přitom jako příjemný vedlejší produkt vyslechne jeho rady a tipy, jak na podnikání a jednání s lidmi různého postavení a charakteru, což považuji za cenné poselství pro každého.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Kraus

Jan Kraus

Český herec, moderátor, publicista, dramatik, režisér a hlavně člověk s vlastním názorem, který se nebojí říct, i když se to druhým nemusí líbit. Zakládá si na tom, že v životě nebyl nikde zaměstnán, přesto patří díky svým obdivuhodným aktivitám v různých sférách k výrazným osobnostem českého kulturního dění. Jan Kraus se vedle své herecké profese prosadil i jako osobitý moderátor televizních talkshow. Jeho pořad Show Jana Krause mohou diváci televize Prima sledovat každý týden. Krausova kniha Můj soukromý buzynes pojednává o veškerém jeho životním byznysu a příbězích, které se skrývají za každým z nich.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM