EN

Cesta vojáka

Příběh českého výsadkáře: Od výcviku po zahraniční mise

Michal Černý


Jedinečný pohled na životní cestu protkanou náročnými překážkami, které stojí za to překonávat.
Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od své motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu. Ve své knize zachytil nejen život v armádě, tvrdou dřinu a povinnosti, které vojenská služba obnáší, ale i osobní život táty a manžela.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788026415190
Datum vydání 05.06.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,374
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu.

Ve své knize zachytil nejen život v armádě, tvrdou dřinu a povinnosti, které vojenská služba obnáší, ale i osobní život táty, manžela, který během zahraničních misí opouští svou rodinu a pro kterého ani návraty zpět do běžného civilního života nejsou mnohdy lehké.

Jedinečný pohled na životní cestu protkanou náročnými překážkami, které stojí za to překonávat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michal Černý

Michal Černý

Michal Černý vstoupil do armády v roce 2005. To mu bylo 25 let. Postupně si prošel funkcemi pancéřovníka, kulometčíka, velitele družstva na 2. výsadkové rotě a 1. četě, v současnosti je specialistou ISR (inteligence, surveillance, reconnaissance). Po první misi v Afghánistánu v roce 2008 se oženil. Miluje sport, zejména fitness, crossfit a sjezdové lyžování. Má rád rychlá auta a adrenalin, což je jeden z důvodů, proč i nadále slouží u výsadkářů, přes svůj relativně vysoký věk. Dokud to zdravotně půjde, nehodlá tuto práci opustit.
Zobrazit profil autora

Recenze

klubknihomolu.cz - Jak se stát profesionálem

„…Na autorově líčení se mi líbilo i to, že si zjevně na nic nehraje. Nepředvádí se jako neohrožený hrdina, nepřipisuje si cizí zásluhy, ale prostě a bez komplikovaných kliček odkrývá nejen vojenské prostředí, ale i vlastní soukromí. Myslím, že taková skromnost je příjemně uklidňující..."
NAPIŠTE NÁM