EN

Když piješ..

Jakub König


Když piješ… stávaj se ti různý věci.
Když piješ… stávaj se ti různý věci. Někdy jejich sled vnímáš jen jako sekvence několika za sebou jdoucích obrázků, ze kterejch se ti složí celej příběh. Někdy se zastavíš u jedný scény a přemýšlíš, jestli je čas obrátit list. Otevři tenhle flipbook a zjisti, jestli je to stejný, jako Když piješ… Prolistuj jen obrázky, otoč a prolétni stejně slova, nebo pozorně přečti jako knížku: užij si příběh Když piješ… po svém. Napsal a nakreslil Jakub König.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025906217
Datum vydání 06.03.2017
Věk od 15
Formát 160x100 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,108
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Když piješ… stávaj se ti různý věci. Někdy jejich sled vnímáš jen jako rychlý prolistování stránkama, jako sekvence několika za sebou jdoucích obrázků, ze kterejch se ti složí celej příběh. Někdy se zase zastavíš u jedný scény a přemýšlíš, jestli je čas obrátit list. Když piješ, bývá to někdy hořký, někdy něžný, někdy úsměvný, taky upřímný, krutý, nečekaný, plánovaný, dobrý i zlý.

Otevři tenhle flipbook a zjisti, jestli je to stejný, jako Když piješ… Prolistuj jen obrázky, otoč a prolétni slova, nebo pozorně přečti jako knížku: užij si příběh Když piješ… po svém.

Napsal a nakreslil Jakub König.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jakub König

Jakub König

Jakub König je český bloger a písničkář pocházející z České Lípy. Je frontmanem skupiny Obří broskev a ve svém samostatném, kritikou oceňovaném hudebním projektu vystupuje pod pseudonymem Kittchen. Studoval na pražské FAMU a poté na Konzervatoři Jaroslava Ježka. V roce 2011 vydal knihu stripů Anjel, v roce 2017 pak flipbook Když piješ…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM