EN

Terapie v noci

Iva Frühlingová


Otevřená výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové.
Dítě bývá zátěžovým testem nejen pro psychiku, ale hlavně pro partnerský vztah. Ustojí to hlavní hrdinka knihy? Miluje svého manžela i dítě, přesto má pocit, že jí něco schází. Začne se na sebe dívat jinou optikou a hledá pravé hodnoty života. Oba mají s manželem nezvyklé sexuální touhy, hledá si milence… Nic z toho jí ale nedává, po čem touží doopravdy: zdravé pouto v rodině a klid v duši. Někdy je největší výhrou najít a přijmout sebe sama!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788026708322
Datum vydání 20.02.2017
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,233
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Otevřená výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové.

Malé dítě bývá zátěžovým testem nejen pro psychiku, ale hlavně pro partnerský vztah. A právě to se stane i hrdince knihy, která otěhotněla a vdala se brzy po seznámení. Ustojí tuhle krizi? Miluje svého manžela i dítě, přesto má pocit, že jí něco schází. Začne se na sebe dívat jinou optikou a hledá pravé hodnoty života. Zkouší nové sexuální praktiky, najde si milence… Nic z toho jí ale nedává, po čem touží doopravdy: zdravé pouto v rodině a klid v duši. Někdy je totiž největší výhrou najít a přijmout sebe sama!

Život je houpačka.

Nahoru – dolů a tak stále dokola.

Takhle to chodí – a nehrajte si na to, že ne!

Tohle je realita. Tohle je život...

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Iva Frühlingová

Iva Frühlingová

Spisovatelka, zpěvačka a bývalá modelka Iva Frühlingová se narodila v Litvínově. Ve čtrnácti letech vyhrála konkurz modelingové agentury a odjela do Paříže, kde mimo jiné založila hudební skupinu a podepsala smlouvu na čtyři alba s renomovaným vydavatelstvím Virgin Records. První sólové album zaznamenalo ve Francii a Belgii mimořádně příznivý ohlas a bodovalo v tamních hitparádách. Roku 2004 se přestěhovala zpátky do České republiky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM