EN

Čeština pro cizince B1

učebnice + cvičebnice

Marie Boccou Kestřánková


Komplexní učebnice češtiny pro všechny národnosti!
Učebnice je jedinečná tím, že obsahuje komplexní látku pro nácvik češtiny na prahové úrovni B1. Je vhodná pro všechny národnosti: slovanské, západoevropské a asijské studenty, pro univerzity i letní školy. Každá lekce je složena z částí MINIDIALOGY, SLOVNÍ ZÁSOBA, DIALOGY, GRAMATIKA, ČTENÍ, POSLECH, ZOPAKUJTE SI, VÝSLOVNOST, REÁLIE. Nedílnou součástí knihy je audionahrávka s řadou poslechových cvičení.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 616
EAN 9788026610489
Datum vydání 21.11.2016
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 1,098
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Komplexní učebnice češtiny pro všechny národnosti!

Učebnice nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.

Učivo předkládáme formou přitažlivých příběhů, které prožívají hlavní hrdinové; publikaci zdobí ilustrace; student v ní najde ukázky ze známé české beletrie, popisy českých zvyklostí, svátků, seznámí se s různými reáliemi atd.

Audionahrávka zásadně doplňuje cvičení, konverzaci, dialogy a gramatiku. Herci (z různých oblastí ČR) je nahráli tak, aby byl poslech živý a odpovídal skutečné mluvené řeči kolem nás, ale stále se akcentuje čeština spisovná.

Cvičebnice úzce navazuje na učebnici a prakticky trénuje a upevňuje získané znalosti a dovednosti. Hlouběji se zaměřuje na procvičení gramatiky a na nácvik psaní.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marie Boccou Kestřánková

Marie Boccou Kestřánková

Je dlouholetou lektorkou češtiny pro cizince v Ústavu bohemistických studií na FF UK v Praze, částečně se také podílí na výuce češtiny jako cizího jazyka v Ústavu českého jazyka a teorie komunikace na FF UK v Praze. Je spolupracovnicí Výzkumného a testovacího centra při Ústavu jazykové a odborné přípravy UK v Praze a CERMATu. Je také spoluautorkou ucelené řady učebnic Čeština pro cizince – úroveň A0 až B2, zajímá se o metodiku češtiny pro jinojazyčné mluvčí. Specializuje se na metodu jevištního tvaru, která využívá divadla k rozvoji řečových schopností a dovedností u cizinců učících se češtině.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM