EN

Spirit Animals: Soumrak strážců – Velký návrat

3. díl

Varian Johnson


V hlubinách Erdasu se probudilo zkažené a prastaré zlo. Dokáže ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům! 3. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Protože temnota si podrobuje jejich spojence, mohou se v nastalém chaosu spoléhat na jediné: na své zvířecí společníky. Jenže nepřítel, kterému přátelé čelí, má moc ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům. Vydrží jejich spirituální pouta silná, nebo bude některý z nich ztracen? Bude to Brigan, Uraza, Dží nebo Essix?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Return (Spirit Animals: Fall of the Beasts, Book 3)
Původní jazyk angličtina
Počet stran 184
EAN 9788025335574
Datum vydání 25.01.2018
Věk od 11
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,329
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře?

Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan, čtveřice mladých hrdinů rozdělená mezi dvěma světy, se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Hrozí, že již velice brzy budou zničena i spirituální pouta – posvátná spojení mezi lidmi a zvířaty.

Protože temnota si podrobuje jejich spojence, mohou se v nastalém chaosu spoléhat na jediné: na své zvířecí společníky. Jenže nepřítel, kterému přátelé čelí, má moc ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům. Vydrží jejich spirituální pouta silná, nebo bude některý z nich ztracen? Bude to Brigan, Uraza, Dží nebo Essix?

3. díl ze série Spirit Animals: Soumrak strážců.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Spirit Animals: Soumrak strážců"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM