EN

Tisící patro

Katharine McGeeová


Vzrušující čtení nejen pro fanoušky Super drbny
V New Yorku roku 2118, městě technických novinek, se tyčí tisícipatrová Věž. Zářivá vize budoucnosti, kde je možné vše – pokud se snažíte dost. Každý tu něco chce… a každý tu má co ztratit. V prostředí úchvatného pokroku a technického luxusu se pět teenagerů snaží získat své místo na vrcholu světa. Ale z takových výšin vede jen jediná cesta: dolů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Thousandth Floor
Původní jazyk angličtina
Počet stran 416
EAN 9788025238172
Datum vydání 24.10.2016
Věk od 12
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,435
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vzrušující čtení nejen pro fanoušky Super drbny

New York City, jak jste ho nikdy neviděli.K nebi se tyčí tisícipatrová Věž. Zářivá vize budoucnosti, kde je možné vše – pokud se snažíte dost. Vítejte na Manhattanu roku 2118. Uplynulo sto let a New York je město technických novinek a snů. Každý tu něco chce… a každý tu má co ztratit.

Bezchybný zevnějšek Ledy Coleové skrývá utajovanou závislost – na droze, kterou neměla nikdy vyzkoušet, a na chlapci, se kterým si neměla nikdy začínat. Nádherný, bezstarostný život Eris Dodd-Radsonové se roztříští na střípky, když její rodinu rozerve bolestná zrada.

Rylin Myersová se díky práci v nejvyšších patrech rázem ocitne ve světě, o jakém se jí ani nesnilo… ale bude za tento nový svět a nečekanou lásku muset zaplatit svým starým světem?

Watt Bakradi je technický génius s tajemstvím: ví o všech všechno. Ale když je najat, aby někoho špehoval pro dívku z horních pater, zaplete se do složité pavučiny lží.

A v tisícím patře nade všemi žije Avery Fullerová, dívka geneticky naprogramovaná k dokonalosti. Dívka, která má zdánlivě vše – a přesto ji trápí jediná věc, kterou nemůže nikdy mít.V prostředí úchvatného pokroku a technického luxusu se pět teenagerů snaží získat své místo na vrcholu světa. Ale z takových výšin vede jen jediná cesta: dolů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katharine McGeeová

Katharine McGeeová

Katharine McGeeová je bestsellerovou autorkou podle magazínu The New York Times. Vystudovala anglickou a francouzskou literaturu na Princetonu a má titul MBA ze Stanfordu. O knize o americké královské rodině přemýšlela už od svých vysokoškolských studií. Během nich napsala práci, ve které se věnovala myšlence, že americké psychice něco chybí právě proto, že Američané nemají svoji vlastní královskou rodinu. Představa americké královské rodiny se nakonec zhmotnila v její knize Americká princezna. Katharine žije s manželem ve svém rodném městě v Houstonu v Texasu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM