EN

Deník malého Minecrafťáka 2

Cube Kid


Deník jednoho obyčejného kluka v neobyčejném světě Minecraftu.
Stát se bojovníkem, to není žádná legrace. Nestačí jen chodit do školy a být mezi nejlepšími. Ve vesnici je pořád živo – mám nového mazlíčka (a je to maličký slizounek), jde po mně parta spolužáků, co si taky brousí zuby na kariéru bojovníka, les za hradbami se nebezpečně přibližuje k vesnici a pořád mě sleduje jedna holka. Ale já se nevzdám. Jako že se Minus jmenuju.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Le journal d'un noob (super-guerrier)
Původní jazyk francouzština
Počet stran 232
EAN 9788025148617
Datum vydání 13.03.2017
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,329
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Pokračování deníku malého vesničana na cestě za kariérou, bojovníka ve světě Minecraftu

Lidé tleskali, jako by právě osobně zabil draka z Konce. To ale úplně stačilo k tomu, abych nabral nový dech. Vzpomněl jsem si na týdny tréninku boje. Tentokrát, když se zombie přiblížila, jsem byl připravený. A když pod vahou úderů couvla, neztrácel jsem čas a opět udeřil.

Není snadné stát se nejlepším bojovníkem ve vesnici – studium, nový mazlíček v podobě malého slizounka, dívka tajemná jako stín, nečekaná spojenectví a jiná překvapení…

A les za hradbami se stále zvětšuje. Minus bude potřebovat odvahu skutečného bojovníka, aby mohl čelit strašlivé hrozbě blížící se k vesnici…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Deník malého Minecrafťáka"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Cube Kid

Cube Kid

Cube Kid, vlastním jménem Erik Gunnar Taylor, je autor žijící ve Spojených státech na Aljašce. Je velkým milovníkem videoher – Minecraftu zejména – a velmi brzy v sobě objevil vášeň pro psaní fanfiction. Jeho první kniha, Deník malého minecrafťáka, vyšla v únoru 2015 jako e-book a v komunitě hráčů Minecraftu okamžitě sklidila obrovský úspěch. Když Cube Kid nepíše, kutí ve svém autě, hltá stránky fanfiction… a hraje svoji nejmilejší videohru!
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM