EN

Ronaldo - Chlapec, který věděl, za čím jde

Yvette Darska


RONALDO: Chlapec, který věděl, za čím jde“ je příběh neochvějné vůle a odhodlání na cestě k vrcholu, součást série unikátně pojatých knížek o slavných fotbalistech. Autorka vypráví o pozoruhodném talentu, síle snů, tvrdé práci a v neposlední řadě o fotbalové kariéře, která vyžaduje mnoho obětí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ronaldo - The Boy Who Knew What He Wanted
Počet stran 208
EAN 9788025235645
Datum vydání 01.11.2015
Věk od 8
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Egmont
Edice Fotbal
Hmotnost 0,508
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

„RONALDO: Chlapec, který věděl, za čím jde“ je příběh neochvějné vůle a odhodlání na cestě k vrcholu, součást série unikátně pojatých knížek o slavných fotbalistech. Autorka vypráví o pozoruhodném talentu, síle snů, tvrdé práci a v neposlední řadě o fotbalové kariéře, která vyžaduje mnoho obětí. Kniha rovněž obsahuje spoustu málokdy publikovaných fotografií z Ronaldova dětství a dospívání. Ideální i pro mladší čtenáře!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Yvette Darska

Yvette Darska

Yvette Darska je milovnice fotbalu, fotografování a Toskánska a také matka dospívajícího chlapce. Láska jejího syna k fotbalu ji inspirovala k nápadu na napsání série knih pro děti o jejich fotbalových idolech. První kniha série, Messi: Malý chlapec, který se stal velkým fotbalistou, byla dlouhé měsíce na seznamu bestsellerů a byla také nominována na prestižní ocenění IBBY. Druhá kniha, Ronaldo: Chlapec, který věděl, za čím jde, byla podobně úspěšná a po ní autorka napsala příběhy dalších fotbalistů, například Zlatana Ibrahimoviče nebo Neymara Jr.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM