EN

Náhradní kluk

Kasie Westová


Letní příběh o prvních láskách, druhých šancích a o tom, jak se nevyplácí lhát.
Když Gia dostane kopačky od svého přítele na parkovišti těsně před začátkem školního plesu, musí rychle něco vymyslet. Vždyť svým přátelům měla tuto noc dokázat, že Bradley existuje. A tak se rozhodne oslovit neznámého kluka a poprosí ho o laskavost – jestli by nemohl dvě hodiny předstírat, že je její přítel. Akorát že po plese už na něj nedokáže přestat myslet. Dokáže ho najít a vymotat se ze všech lží? A co se stane, až se do jejího života vrátí pravý Bradley?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Fill-In Boyfriend
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 324
EAN 9788075443120
Datum vydání 08.05.2017
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,441
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

To je to nejhorší možné načasování! Když Gia dostane kopačky od svého přítele na parkovišti těsně před začátkem školního plesu, musí rychle něco vymyslet. Vždyť o něm svým přátelům vyprávěla už celé měsíce a tuto noc jim měla dokázat, že Bradley doopravdy existuje. A tak se rozhodne oslovit neznámého kluka a poprosí ho o laskavost – jestli by nemohl dvě hodiny předstírat, že je její přítel. A ona mezitím vymyslí, jak se dát s Bradleym zase dohromady. Akorát že po plese už nedokáže myslet na nikoho jiného než na svého náhradního kluka, kterého se ale nezeptala ani na jméno! Dokáže ho najít a vymotat se ze všech lží? A co se stane, až se do jejího života vrátí pravý Bradley?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Tak jo, přiznávám. Oblíbila jsem si knížky Kasie West, toto je už třetí v pořadí, co jsem přečetla, a bavila mě stejně jako ty předchozí. Zase to bylo moc milé, sladké a romantické čteni, které je skvělá oddychová jednohubka. Autorka prostě umí vtáhnout do děje, takže se to čte úplně samo a najednou jste na konci. A že jsou příběhy předvídatelné? Ano jsou, víte, ze dvojice spolu nakonec skončí. Ale ta cesta k tomu je pokaždé jiná.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM