EN

Star Wars Učeň temnoty

Christie Golden


Román z doby klonových válek.
Brutalita ve válce o vládu nad galaxií mezi temnou stranou a Republikou se stupňuje. Když hrabě Dooku nechá zmasakrovat flotilu bezmocných uprchlíků, Rada Jediů přistoupí k drastickému opatření: zameří se přímo na Dookua. Avšak nepolapitelný Dooku je nebezpečnou kořistí i pro toho nejlepšího lovce.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Star Wars Dark Disciple
Původní jazyk angličtina
Řada Star Wars
Počet stran 352
EAN 9788025230817
Datum vydání 12.09.2016
Věk od 12
Formát 134x202 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Román z období klonových válek

Brutalita ve válce o vládu nad galaxií mezi temnou stranou a Republikou se stupňuje. Když hrabe Dooku, někdejší mistr Jedi, který se stal sithským lordem, nechá zmasakrovat flotilu bezmocných uprchlíků, Rada Jediů přistoupí k drastickému opatření: zaměří se na muže, jenž je přímo odpovědný za bezpočet válečných hrůz, samotného hrabete Dookua.

Avšak nepolapitelný Dooku je nebezpečnou kořistí i pro toho nejlepšího lovce. A tak Rada Jediů učiní smělé rozhodnutí a dá své požehnání spojení obou stran Síly – smělého rytíře Jedi Quinlana Vose a někdejší zuřivé sithské učednice Asajj Ventress.

Ventress a Vos jsou největší nadějí na zneškodnění Dookua – pokud se však dokážou vyrovnat se složitými emocemi, které v sobe navzájem vzbuzují, stejně jako s hlodajícími pochybnostmi, jež skrývají ve svých srdcích.

Další tituly z řady "Star Wars"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM