EN

Velká kniha tmy

Helena Haraštová


Tma je plná života a stojí za to ji objevovat!
Mysleli jste si, že jsou ulice vašeho města a krajina kolem něj v noci tiché a opuštěné? Kdepak! Existují noční zvířata, která jsou aktivní, zatímco vy spíte, rostliny, které svítí ve tmě. Najdou se dokonce i lidé, kteří v noci pracují — když vy vstáváte, oni jdou teprve spát! Podívejte se, co se v noci děje v lese, ve městě, na vesnici, na letišti a také, jací živočichové obývají věčnou temnotu u dna oceánů a pod zemí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 24
EAN 9788000045429
Datum vydání 27.03.2017
Věk od 6
Formát 215x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,521
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tma je plná života a stojí za to ji objevovat!

Mysleli jste si, že jsou ulice vašeho města a krajina kolem něj v noci tiché a opuštěné? Tato kniha vás vyvede z omylu! Zjistíte, že existují noční zvířata, která jsou aktivní, zatímco vy spíte, i rostliny, které svítí ve tmě. Najdou se dokonce i lidé, kteří v noci pracují – když vy vstáváte, oni jdou teprve spát! Prozkoumejte s námi, co se v noci děje v lese, ve městě, na vesnici, na letišti a také, jací živočichové obývají věčnou temnotu u dna oceánů a pod zemí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM