EN

Alfie Bloom - Tajemství zakletého hradu

Gabrielle Kent


Prastará magie ožívá!
Alfie Bloom vede obyčejný, poněkud osamělý život. To se ale změní v okamžiku, kdy mu tajuplný právník Kaspian Bone oznámí, že zdědil hrad. A ne jen tak ledajaký! Je to místo plné kouzel, které bylo dlouhá staletí zapečetěno, a kde prý – světe div se – před šesti sty lety přišel na svět! Mocný druid tehdy ukryl do hlubin hradu prastarou magii, kterou má nyní Alfie střežit. Chlapcův nudný život skončil. Nepřátelé totiž prahnou po jeho magii a temném tajemství, které dříme ukryto hluboko pod hradem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Alfie Bloom and the Secrets of Hexbridge Castle
Původní jazyk angličtina
Řada Alfie Bloom
Počet stran 304
EAN 9788025329337
Datum vydání 03.10.2016
Věk od 9
Formát 129x198 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Prastará magie ožívá!

Alfie Bloom vede obyčejný, poněkud osamělý život. To se ale změní v okamžiku, kdy mu tajuplný právník Kaspian Bone oznámí, že zdědil hrad. A ne jen tak ledajaký! Je to místo plné čar a kouzel, které bylo dlouhá staletí zapečetěno, a kde prý – světe div se – před šesti sty lety přišel na svět! Mocný druid tehdy ukryl do hlubin hradu prastarou magii, kterou má nyní Alfie střežit.

Chlapcův nudný život skončil. Hroziví nepřátelé totiž prahnou po jeho magii i po temném tajemství, které dříme ukryto hluboko pod hradem…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM