EN

Kouzla z květin

Decentní Dostupné Dekorace

Martina Šedová


Rozkvetlé nápady pro každou příležitost!
Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky. Obohatí vás i o procházky do přírody, materiál je totiž nejlépe osobně a vlastnoručně nasbírat! Originální publikace krok za krokem popisuje, jak vytvářet originální dekorace pro různé příležitosti z běžně dostupných květin a dalších materiálů, a to po celý rok.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788074480690
Datum vydání 01.06.2017
Věk od 12
Formát 205x205 mm
Nakladatelství ALBATROS MEDIA
Hmotnost 0,487
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky. Obohatí vás i o procházky do přírody, materiál je totiž nejlépe osobně a vlastnoručně nasbírat!

Originální publikace krok za krokem popisuje, jak vytvářet originální dekorace pro různé příležitosti z běžně dostupných květin a dalších materiálů, a to napříč celým, tentokrát tedy květinovým rokem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM