EN

Obrazy ze Starého zákona Další příběhy (audiokniha pro děti)

Renáta Fučíková


Od cesty do zaslíbené země do konce starých věků
Poslouchejte nesmrtelné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva – tentokrát o králi Davidovi a obru Goliášovi, o moudrém Šalamounovi, Jonášovi, kterého spolkla velryba, a další. Poslech krátkých kapitol z knihy biblických příběhů se může stát společným rodinným zážitkem a školním vodítkem k pochopení významných děl světového umění!

Detailní informace

Interpret Lukáš Hlavica
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 8594050422766
Datum vydání 14.11.2016
Věk od 0
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,053
Typ CD audio

Od cesty do zaslíbené země do konce starých věků

Poslouchejte starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva – tentokrát o králi Davidovi a obru Goliášovi, o moudrém Šalamounovi, Jonášovi, kterého spolkla velryba a další. Spolu se vznešeným biblickým vyprávěním se před námi otevírá kronika událostí, které tehdy prožívali obyčejní lidé. Ve starověku vodili stáda koz a ovcí po planinách nad Středozemním mořem, bránili svoje rodiny i území. Báli se všemohoucího Boha, a věřili v jeho ochranu. Autorské vyprávění Renáty Fučíkové přibližuje tento svět současným jazykem. Poslech krátkých kapitol z knihy nesmrtelných biblických příběhů se může stát společným rodinným zážitkem a školním vodítkem k pochopení významných děl světového umění!

Čte Lukáš Hlavica.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Renáta Fučíková

Renáta Fučíková

Renáta Fučíková patří mezi nejvýraznější současné české tvůrce autorských knih pro děti. Studovala na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze, v ateliéru ilustrace a užité grafiky v letech 1982–1988. Zabývá se ilustrováním knih pro děti, učebnic, časopisů. Spolupracuje s Českou poštou, dosud vytvořila šest poštovních známek. Za svou práci získala řadu ocenění, včetně mezinárodních. Pravidelně získává ocenění v soutěži Zlatá stuha.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM