EN

Bratři Lví srdce (audiokniha pro děti)

Astrid Lindgrenová


Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu!
Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek. Až si ho poslechnete, pochopíte, že oba jsou skutečně hodni jména bratři Lví srdce.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Tereza Kostková
Délka 6 hodin 9 minut
Jazyk čeština
Původní název Bröderna Lejonhjärta
Počet stran 0
EAN 8594050422780
Datum vydání 28.11.2016
Věk od 7
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,054
Typ CD audio

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu!

Krásný, nevídaný a strhující příběh o odvaze, ale i strachu, smutku a bolesti, ale především o věrném přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek. Až ho poslechnete, pochopíte, že oba jsou skutečně hodni jména bratři Lví srdce. Bratři Lví srdce vás zvou na dobrodružnou cestu, přinášející příběh dvou dětí v nostalgickém pojetí pohádkového světa.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Astrid Lindgrenová

Astrid Lindgrenová

Světově známá švédská autorka psala knížky pro děti, scénáře k filmům, povídky pro dospělé a básně. Získala nespočet literárních ocenění (i Cenu H. Ch. Andersena), její jméno nesou školy, knihovny, ulice, literární ceny i asteroid. Pracovala jako nakladatelská redaktorka. Dětství prožila na statku u Vimmerby a zážitky z tohoto období vtiskla i do svých knih. V češtině vyšly jako první Děti z Bullerbynu, poté knihy s detektivem Kallem a Pipi Dlouhou punčochou. Albatros je autorčiným výhradním českým nakladatelem, vydal také tituly jako Bratři Lví srdce, Karkulín ze střechy, Emilovy skopičiny, Ronja, dcera loupežníka, Madynka nebo Lotta z Rošťácké uličky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM