EN

Já, JůTuber 4

sepsáno JůTubery


Vstupte do světa jůtuberských hvězd již počtvrté a poznejte Carrie Kirsten, Zachyho, Vidraila, Johnnyho Valdu a Veroniku Spurnou.
Zajímá vás, proč Carrie Kirsten netočí klasická holčičí videa? Jaký je Johnny Valda v soukromí? Proč nepoužívá Veronika Spurná na YouTube přezdívku? Jak dlouho na svých videích pracuje Zachy a proč Vidrail natáčí v lese? To a mnohem více se dočtete ve čtvrtém díle série Já, Jůtuber. Samozřejmě nechybí ani neskutečné příhody Manuela Středy a tipy, jak prorazit na YouTube, jak využívat sociální sítě anebo jak se vypořádat se slávou na internetu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788075443052
Datum vydání 10.04.2017
Věk od 11
Formát 170x240 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,634
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vstupte do světa jůtuberských hvězd již počtvrté!

Zajímá vás, proč Carrie Kirsten netočí klasická holčičí videa? Jaký je Johnny Valda v soukromí? Proč nepoužívá Veronika Spurná na YouTube přezdívku? Jak dlouho na svých videích pracuje Zachy a proč Vidrail natáčí v lese? To a mnohem více se dočtete už ve čtvrtém díle známé série Já, Jůtuber. Samozřejmě nechybí ani pokračování neskutečných příhod Manuela Středy a další tipy, jak prorazit na YouTube, jak využívat sociální sítě anebo jak se vypořádat se slávou na internetu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Já, JůTuber"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM