EN

200 tajných triků pro báječný první rok s kojencem

Raději šťastná než dokonalá - nezbytná příručka pro tu nejspokojenější mámu na světě

Ute Glaser


Štastná matka, šťastné dítě!
Mnoho žen, které se staly matkami, chce svou novou roli plnit na sto procent. Jsou nově narozeným miminkem zcela fascinované a odhodlané mu obětovat téměř vše. Tato kniha vám ukáže, že péče o dítě se dá spojit i s osobním životem, jak a kde si dopřát chvilku oddechu a naučí vás různé vychytávky, jak si péči o dítě usnadnit, aniž by tím cokoli utrpělo. Péče o dítě, spánek, kojení, krmení, tipy na chytré pomocníky v domácnosti, ale také nápady, jak si zachovat životní prostor jako žena, partnerka i milenka.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026412083
Datum vydání 26.09.2016
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,345
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Raději šťastná než dokonalá!

Mnoho žen, které se staly matkami, chce svou novou roli plnit na sto procent. Jsou nově narozeným miminkem zcela fascinované a odhodlané mu obětovat téměř vše. Tato kniha vám ale ukáže, že péče o dítě se dá spojit i s osobním životem, jak a kde si dopřát chvilku oddechu a naučí vás různé vychytávky, jak si péči o dítě usnadnit, aniž by tím cokoli utrpělo.

Osvědčené!

Přes dvě stovky nápadů, tipů a triků posbíraných od zkušených matek.

Komplexní!

Péče o dítě, spánek, kojení a krmení, tipy na chytré pomocníky v domácnosti, ale také nápady, jak si zachovat životní prostor jako žena, partnerka i milenka.

S bonusem!

Přes třicet nejlepších protistresových tipů pro mladé maminky.

Autorka Ute Glaser vystudovala učitelství pro střední školy, vyučuje a jako žurnalistka na volné noze píše pro tisk a internet. Vedle toho je tato matka jedné dcery intenzivně činná v oblasti dobrovolné práce s dětmi a mladistvými a všestranně spolupracuje s dalšími aktivními rodiči. Z této spolupráce a zkušeností vznikla tato kniha.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM