EN

Průvodce moderního náčelníka

Management pro pokročilé

Jiří Plamínek


To nejpodstatněší z manažerské praxe
Populární autor Jiří Plamínek přináší čtenářům shrnutí svých bohatých zkušeností manažera, poradce i mediátora. Kniha nenabízí jen rady, jak se chovat v manažerské roli, ale především přináší velmi konkrétní nástroje, které může manažer při řízení využít.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788072614707
Datum vydání 23.01.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,167
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

To nejpodstatněší z manažerské praxe

Průvodce moderního náčelníka je především o orientaci – jejím cílem je přivést ty, kteří působí v manažerských pozicích k pochopení podstaty managementu a formulaci priorit. Víme, že jen malá část příčin způsobuje velkou část důsledků. Některé činy a příčiny dokáží působit mnohem větší změny, než ty ostatní. Umět tyto mocné nástroje změny poznat, je zcela klíčovým uměním lídra. Kniha Průvodce moderního náčelníka vede ke koncentraci na to podstatné a zaměřuje se na léty prověřené zdroje úspěchu – dobrý přehled o cílech, odstup od detailů, myšlení v souvislostech a také na pochopení a ovlivňování lidí a jejich vztahů.

Autor knihy, oblíbený a úspěšný kouč a konzultant Jiří Plamínek při psaní vycházel ze své letité praxe. Je výtahem toho, co učí na svých tréninkových kurzech a může být vnímána i jako výuková skripta k problematice managementu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM