EN

Pomsta & rozbřesk

Renée Ahdiehová


Jediné, co stojí mezi Šeherezádou a smrtí, je příběh.
V napínavém převyprávění Tisíce a jedné noci si násilnický kalif bere každou noc novou dívku a hned ráno ji nechává pověsit. Když takto skončí i šestnáctiletá Šíva, rozhodne se její přítelkyně Šeherezáda pro pomstu. Dobrovolně se stane vládcovou další ženou. Je odhodlaná zůstat nejen naživu, ale také ukončit jeho hrůzovládu jednou provždy. Zjišťuje však, že kalif je jiný, než si myslela…

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Wrath and the Dawn
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 400
EAN 9788075441775
Datum vydání 12.09.2016
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,524
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jediné, co stojí mezi Šeherezádou a smrtí, je příběh.

V zemi Chorásán si násilnický kalif Chálid každou noc bere novou dívku a za každého rozbřesku ji nechává oběsit na hedvábném provazu. Když se šestnáctiletá Šíva stane jeho obětí, rozhodne se její nejlepší přítelkyně Šeherezáda, že se pomstí, a dobrovolně se stane jeho další ženou. Šeherezáda je nejen odhodlaná zůstat naživu, ale ukončit hrůzovládu kalifa jednou provždy.

V tomto napínavém převyprávění Tisíce a jedné noci okouzluje Šeherezáda noc za nocí kalifa svými příběhy, a získává tak další dny života. Ale jestli je Chálid doopravdy takové monstrum, jak je potom možné, že se do něj Šeherezáda zamiluje? A znamená v tomto světě plném tajemství láska vůbec něco?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM