EN

Ztracený aeroplán

Pavel Valach


Prázdninové dobrodružství tří dětí
Prázdninové dobrodružství tří dětí v městečku Jahodov. Jakub má rád letadla, ale zatím má jen jedno, které je polámané a vyspravené leukoplastí. Klára je chytrá a všechno ví, neboť ve škole sedí v první řadě. A tomu třetímu se říká Bidlo - ničemu nerozumí, do všeho se hrne, ale je to dobrák od kosti. Společně mají touhu létat. Ale kde vzít opravdové letadlo?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Juraj Martiška
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788000044262
Datum vydání 19.09.2016
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Prázdninové dobrodružství tří dětí v městečku Jahodov.

Jakub má rád letadla, ale zatím má jen jedno, které je polámané a vyspravené leukoplastí.

Klára je chytrá a všechno ví, neboť ve škole sedí v první řadě. A tomu třetímu se říká Bidlo - ničemu nerozumí, do všeho se hrne, ale je to dobrák od kosti.

Společně mají touhu létat. Ale kde vzít opravdové letadlo? Kamarádi si ho koupí! Že to nejde? Ale jděte, děti neznají slovo nejde. Městečko Jahodov totiž skrývá jedno velké tajemství...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Pavel Valach

Pavel Valach

Pavel Valach jako malý četl akorát Čtyrlístek, z češtiny nosil domů čtyřky a čtenářský deník za něj psala spolužačka. Postupně se přes Pratchetta a Dahla pročetl k autorům nejčastěji uváděným ve školní povinné četbě a mnohem později (za dob studií ČVUT) začal číst Gardnera, Chandlera, Součka a Hrabala. Jeho vzorem se stal Roald Dahl. V současnosti Pavel Valach pracuje jako programátor (je spoluautorem počítačových her Rolling Marbles a Bad Toys 3D), žije poblíž Pardubic a má dvě dcery. Nemá příliš v lásce sci-fi ani moderní techniku, a proto rád uteče do světa dětských příběhů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM