EN

Skryto v Paříži

Corine Gantz


Příběh o přátelství, lásce a třech ženách, které utíkají od svých životů do samotného srdce Paříže, aby začaly znovu a lépe.
Příběh o přátelství, lásce a třech ženách, které utíkají od svých životů do samotného srdce Paříže, aby začaly znovu a lépe. Annie, Američanka žijící v Paříži, se vzpamatovává z náhlé smrti manžela. Aby mohla zůstat ve svém domě, musí přijmout nové nájemnice, a její život rázem nabere nečekaný směr.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Hidden in Paris
Původní jazyk angličtina
Počet stran 400
EAN 9788026708254
Datum vydání 06.02.2017
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Příběh o přátelství, lásce a třech ženách, které utíkají od svých životů do samotného srdce Paříže, aby začaly znovu a lépe.

Ztracena ve Francii, v cizím prostředí, mezi lidmi, kterým sotva rozumí, se Annie vzpamatovává z náhlé smrti svého manžela. Jedinou jistotou v jejím životě je dům uprostřed Paříže, ve kterém se ukrývá před světem a který láskyplně opečovává, dům provoněný jídlem, protože Annie je nejen dokonalá hospodyňka, ale také nadšená kuchařka.

Za žádnou cenu se milovaného domku nechce vzdát a když jí hrozí bankrot a vystěhování, rozhodne se do svého domova přijmout nájemníky. S příslibem nových začátků v Paříži přiláká Lolu, bývalou modelku, která s dětmi prchá od manžela, a záhadnou tichou dívku Altheu. Když se k nim připojí ještě nevyzpytatelný francouzský umělec a nesnesitelný Francouz s aristokratickým chováním, životem v domě to pěkně zamíchá.

Annie chtěla zachránit svůj dům, ale brzy zjistí, že ještě naléhavěji potřebují pomoc její nové nájemnice – a možná by v průběhu mohla zachránit i sebe samotnou…

Corine Gantz se narodila ve Francii, kde prožila prvních dvacet let svého života. Vystudovala moderní umění na Sorbonně, pracovala v oblasti reklamy a marketingu v Paříži, San Francisku a Los Angeles. Je autorkou populárního blogu Hidden in France, při jehož psaní užívá svůj specifický smysl pro humor, když vypráví o vztazích, jídle, umění a vůbec všech věcech, jež dělají Francii Francií. Momentálně žije s manželem a dvěma syny poblíž Los Angeles.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM