EN

Netuctový případ a Zločin v nočním expresu

Inspektor Hasengap a finanční rada Dolnopolský zasahují

Ivo Hudeček


Doporučují 4 z 5 buvoveverek!
Jednoho rána kráčí finanční rada Dolnopolský do svého úřadu a najde botu. Na tom by nebylo nic podivného, pokud by v té botě nebyla i noha... Nález obuté končetiny a potažmo celého lidského těla změní panu Dolnopolskému život. Setkává se s mladým inspektorem Hasengapem, který vládne neortodoxními vyšetřovacími metodami. Nesourodá dvojice má před sebou dobrodružné vyšetřování netuctového případu a zločinu v nočním expresu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor David Böhm
Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788025906385
Datum vydání 08.05.2017
Věk od 15
Formát 120x185 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,291
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jednoho rána kráčí finanční rada Dolnopolský do svého úřadu a najde botu. Na tom by nebylo nic podivného, pokud by v té botě nebyla i noha...

Nález obuté končetiny a potažmo celého lidského těla naprosto změní panu Dolnopolskému život. Setkává se s mladým inspektorem Hasengapem, který kromě bystrého myšlení a kreativity vládne i neortodoxními vyšetřovacími metodami. Nesourodá dvojice má před sebou dobrodružné vyšetřování netuctového případu a zločinu v nočním expresu.

Ve dvou humorných detektivních příbězích Ivo Hudečka narazíte nejen na kvalitní zápletku, ale tu a tam i na nějakou podivnost. Viděl například někdo z vás někdy buvoveverku?

Ilustroval David Böhm.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM