EN

Věčné mládí

Alix Girod de l'Ain


Je věčné mládí opravdu to po čem toužíme?
Mládí je jako virus, který napadá současnou společnost. Být mladý se vyžaduje v profesi i v soukromí. Když Alice zjistí, že s manželem začínají vypadat jako „přátelé rodičů“ za jejího dětství, vyděsí se a okamžitě nastolí omlazovací kúru. Předepíše sobě i manželovi posilovnu, dietu, změnu šatníku, změnu slovníku… Zkrátka se musí radikálně omladit. Brzy si všichni všimnou, jak se oba změnili, ale je tato honba za věčným mládím, vyvolávající řadu humorných situací, opravdu to, oč by měl člověk usilovat?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Un bon coup de jeune
Původní jazyk francouzština
EAN 9788026706823
Datum vydání 29.08.2016
Věk od 15
Formát 138x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,347
Typ Kniha

Je věčné mládí opravdu to po čem toužíme?

Mládí je jako virus, který napadá současnou společnost. Být mladý se vyžaduje v profesi i v soukromém životě. Když hrdinka Alice zjistí, že ona a její manžel začínají vypadat jako „přátelé rodičů“ za jejího dětství, vyděsí se a okamžitě nastolí omlazovací kúru. Předepíše sobě i manželovi posilovnu, dietu, psychologický koučing, změnu šatníku, změnu slovníku… Zkrátka se musí radikálně omladit. Zakrátko si všichni všimnou, jak se dvojice změnila, ale je tato honba za věčným mládím, vyvolávající řadu humorných situací, opravdu to, oč by měl člověk usilovat?

Alix Girod de l’Ain se narodila 3. července 1965 v Boulogne Billancourt ve Francii. Pracuje jako novinářka v časopise Elle a v rádiích France Inter a Europe 1, a píše také scénáře. Provdala se za Laurenta Laffonta, syna zakladatele jednoho z největších francouzských nakladatelství Roberta Laffonta. V roce 2003 vydala svůj první román Z druhé strany postele (De l’autre côté du lit), který ji proslavil a podle nějž byl natočen i film se Sophie Marceau a Danym Boonem v hlavních rolích (u nás se promítal pod názvem Domácnost naruby).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM