EN

Cibulkův kalendář pro pamětníky 2017

Aleš Cibulka

Cibulkův kalendář pro pamětníky 2017
%

Už podeváté ve hvězdné záři herců a hereček první poloviny minulého století
Prožijte již podeváté rok ve hvězdné záři Adiny Mandlové, Lídy Baarové, Nataši Gollové, Oldřicha Nového či Svatopluka Beneše! Místo obyčejného stolního kalendáři vám přinášíme čtivou literaturu faktu. Každý den máte dokonalý přehled o narození či úmrtí slavných filmových hvězd 30. a 40. let minulého století a premiérách nejslavnějších pamětnických filmů. Každý týden vás čeká unikátní fotografie doplněná poutavým textem s často dosud nikdy nezveřejněnými informacemi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 8594050422223
Datum vydání 01.08.2016
Věk od 15
Formát 220x152 mm
Nakladatelství ALBATROS MEDIA
Hmotnost 0,212
Typ Kalendář, diář
Vazba publikace vázané spirálou

Už podeváté ve hvězdné záři herců a hereček první poloviny minulého století

Obdivujete Adinu Mandlovou, Lídu Baarovou, Natašu Gollovou či Danu Medřickou? Líbí se vám Oldřich Nový, Karel Höger nebo Svatopluk Beneš?

Pak je tady pro vás již podeváté Cibulkův kalendář pro pamětníky 2017! Nejde o obyčejný stolní kalendář, ale o čtivou literaturu faktu. Každý den máte dokonalý přehled o narození či úmrtí slavných filmových hvězd 30. a 40. let minulého století, o premiérách nejslavnějších pamětnických filmů a každý týden vás čeká unikátní fotografie doplněná poutavým textem. Máte tak šanci dozvědět se informace, které dosud nebyly nikdy zveřejněny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM