EN

Velké aféry a skandály evropských panovnických dvorů

Vladimír Liška


Skandály mocných, jež stále přitahují pozornost novodobých historiků
Panovnické rody od nepaměti provázely skandály, které se někdy dařilo před veřejností ututlat, jindy vyšly najevo až dlouho poté, co se odehrály. Mnohé z nich ale zůstaly dosud neobjasněné. Pojďme si společně připomenout, které kauzy zahýbaly evropskou historií a nechaly v ní svůj nesmazatelný otisk.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788075055064
Datum vydání 21.11.2016
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Skandály mocných, jež stále přitahují pozornost novodobých historiků

Panovnické rody od nepaměti provázely skandály, které se někdy dařilo před veřejností ututlat, nebo vyšly najevo až dlouho poté, co se odehrály. Mnohé z nich jsou ale dosud neobjasněné, což historiky neustále nutí k bádání a touze po vyřešení pikantností mocných. Ve čtrnácti příbězích se autor snaží poodhalit dosud skrytá zákoutí, domýšlet drobné nuance a pátrat pro příčinách a úmyslech historických osobností. Skrze moc je totiž, jak sami uvidíte, možné vše… Pojďme si společně připomenout, které kauzy zahýbaly evropskou historií a vtiskly do ní svůj nesmazatelný, mnohdy tajemný otisk.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimír Liška

Vladimír Liška

Vladimír Liška je přední český záhadolog, publicista a spisovatel. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. V devadesátých letech minulého století patřil k zakladatelům Československé archeoastronautické asociace, která se zaměřovala na propagaci paleoastronautiky, ufologie, parapsychologie, psychotroniky a řešení historických otazníků a záhad. Od roku 2001 se plně věnuje publicistické dráze. Je autorem více než třiceti knížek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM